Kako prikupljamo i koristimo Vaše podatke

Na službenoj WEB  stranici  tvrtke MOBES KVALITETA d.o.o. transparentno pratimo načela obrade osobnih podataka u skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka. Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe.

 

Informacije koje nam izravno pošaljete:

Naše poslovanje usmjereno je isključivo na pravne osobe pa se tako i prikupljanje podataka kojom se obuhvaća obrada odnosi najviše na pravne osobe, a osobito poduzetnike koji su ustanovljeni kao pravne osobe, uključujući  ime i oblik pravne osobe i kontaktne podatke pravne osobe. Kada nam šaljete Zahtjev za dostavu ponude tražimo određene podatke kao što su: ime kontakt osobe, e-mail, naziv tvrtke, WEB adresu i sl…  Spremamo i sve poruke koje pošaljete putem naše WEB stranice. Ti  podaci koriste nam za upravljanje sadržajem WEB stranice s ciljem poboljšanja kvalitete i funkcionalnosti.

 

Informacije za analiziranje WEB stranice:

Možemo izravno prikupiti podatke za analizu ili koristiti alate trećih subjekata kako bismo mjerili promet i korištenje trendova. Ovi alati prikupljaju podatke koje šalje Vaš preglednik ili mobilni uređaj, uključujući stranice koje ste posjetili i druge informacije koje nam pomažu u poboljšanju usluga. Podaci nisu dostupni za javnost.  Iz prikupljenih podataka ne možemo vidjeti koji podaci pripadaju pojedinom korisniku.

 

Kolačići:

Kada posjetite našu WEB stranicu moguće je da će Vaše računali zaprimiti jedan ili više kolačića – kratak tekst koji sadrži niz brojeva i slova, a koji će identificirati Vaš preglednik i time poboljšati Vašu navigaciju kroz WEB stranicu. Kolačić nam može poslati informacije o Vašem ponašanju dok pregledavate WEB stranicu (npr. stranice koje ste otvorili, poveznice koje ste kliknuli i slične aktivnosti). Trajan kolačić (persistent cookie) ostaje pohranjen u Vašem pregledniku i nakon što zatvorite preglednik. Možete ga ukloniti u postavkama preglednika. Kratkotrajni kolačić (session cookie) je privremen i nestane nakon što isključite  svoj preglednik.

Koristimo podatke koje smo primili, a koje ste nam dostavili, kako bismo komunicirali s Vama.

 

Zajedničko korištenje podataka:

Bilo kakve podatke koje nam dostavite putem Zahtjeva za dostavu ponude ili podatke koji se prikupljaju pregledom ove WEB stranice, nećemo iznajmiti ili prodati trećim osobama.

Zainteresirani ste za suradnju?

Popunite online obrazac i pošaljite nam Zahtjev za dostavu ponude

Zahtjev za ponudom ISO standarda
Zahtjev za dostavu ponude (za Tijela javne vlasti)